De weg naar Rotterdam is lang, en uiteindelijk misschien nog wel langer dan 25 oktober. Berlijn is deze week afgezegd, die zou eind september plaats vinden. Ik vrees nog steeds, dat alleen de elitelopers mee mogen doen tijdens de Rotterdam Marathon. En wat doe je er aan?

Gewoon lekker blijven lopen. Plezier houden in het lopen. Niks forceren. Met het in acht nemen van de Corona maatregelen loop ik momenteel soms op de meest onmogelijke momenten. Vroeg in de ochtend, tijdens de lunch of rond het avondeten. Om maar te hopen dat er dan zo min mogelijk mensen onderweg zijn. En dan nog hè, soms komen de fietsers op minder dan een meter langs. Ik snap het niet. We willen allemaal niet ziek worden, en toch doen we zo a-sociaal. Nu na 6 weken zijn we het vast ook allemaal flink zat. 

Maar goed, Rotterdam... ik blijf lopen. Ook bij mij gaat het niet van harte soms. Ik ben moe (= lamlendig?), heb soms geen motivatie, fiets wat vaker dus ben toch wel in beweging. Ik heb ontdekt, dat het helpt als ik soms een ander pad uitprobeer. Een andere route, andere omgeving. Nou, dat dus...