... voorlopig dan. De Marathon van Rotterdam wordt uitgesteld. Oorzaak: Corona. Ik had het natuurlijk al aan zien komen. En toch hoop je tegen beter weten in.

Uitstel, later dit jaar, dat betekent nog langer door trainen. Ach, ik begin er net lol in te krijgen. Vorig weekeinde nog ruim 30km gerend. Dat kan vaker!

Ik ga eens terugkijken. Op 26 september heb ik mij ingeschreven. Mijn project voor 2020. Veel moest ervoor wijken. Ik heb tot nu toe 57 hardloopactiviteiten gelogd. Ruim 700 kilometer rennen langs 's heren wegen. Ik heb hiervoor op 3 paar schoenen gelopen. Eén paar is nu afgeschreven (was al op leeftijd), één paar heeft er ruim 850km opzitten en één paar heb ik nieuw gekocht met het oog op 5 april. Daar is ook al weer 200km op getraind.

En wat nu... nou, gewoon lekker blijven lopen. Afgelopen donderdag de laatste MILA groepstraining bij Fortuna voorlopig. Ook die worden opgeschort. We hadden een piramideloopje en ik ging helemaal los. Frustratie eruit. Gaan!!! En vanaf nu dus gewoon alleen zelf lopen. In je eentje, Corona-vrij. Gelukkig mag dat dan nog wel. Kleine kans op besmetting lijkt mij. Gewoon lekker genieten van het weer, de lente, de natuur en dan maar afwachten wanneer de marathon wel gaat plaatsvinden. En dan tegen die tijd maar weer naar die 42,195 kilometer toe trainen.