20 juli jl. kwam het bericht, ook in oktober gaat de marathon van Rotterdam niet plaatsvinden. Wederom een half jaar uitstel door Corona...

Eerlijk gezegd moest ik er op dat moment nog niet aan denken. Ik genoot nog na van mijn eigen MILArathon. Wilde in de zomer helemaal niet hardlopen. Ik wilde fietsen. Kilometers maken om weer op fietsvakantie te gaan. 

Half september was de fietsvakantie voorbij en besloot ik toch maar een trainingsschema te gaan maken voor 11 april 2021. De dag dat de marathon van Rotterdam nu op het programma staat. Gezien de ontwikkelingen zegt een stemmetje in mijn hoofd, dat ook die datum waarschijnlijk onhaalbaar is voor de wereld. Ik moet echter een doel stellen om weer lekker te kunnen gaan trainen.

En dus heb ik de schoenen weer aangedaan en ben begonnen. Waar ik in juni 42 km gerend heb, is het nu na 5 kilometer wel op. Poeh, die spieren weten niet meer wat hardlopen is. Teveel gefietst? Rustig opbouwen en langzaam naar april toewerken. Ik heb er toch wel weer zin in!