De laatste voorbereidingen. Morgen gaat het gebeuren. Ik bak alvast pannenkoeken voor mijn ontbijt, leg mijn kleding klaar, pak de gelletjes, zonnebrand, regenjack... Wat een organisatie!

Na slechts 3 weken voorbereiding gaan we morgen dus de marathon van Vlaardingen & Midden-Delfland lopen. Zelf bedachte route, met hier en daar mentale support van loopmaatjes, familie en vrienden. 42 kilometer, 195 meter. Of iets meer. De route is op de computer uitgezet, dus als hij te kort is, plakken we er een blokje aan. Is hij te lang... tja, dan gaan we door tot we er zijn.

Ik heb er zin in en vind het ergens ook wel spannend. De pannenkoekenfoto's worden uitgewisseld. Zijn we er klaar voor. We hebben duidelijke afspraken gemaakt voor onderweg, snelheid, elke 5 minuten drinkpauze. Een beetje twijfel heb ik wel. Kan ik dit. Hetnis een heel eind. Hoe voel ik me fysiek? Nu niet top, maar dat zal de spanning zijn. Als ik eenmaal onderweg ben zal het wel gaan. We maken er gewoon een mooie ervaring van!